dots Created with Sketch.

Begrippenlijst

BOVAG Garantie

Al onze auto's worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie (of, als dit langer is, met 6 maanden BOVAG garantie), dus je hebt maximale zekerheid.

CARFAX Rapport

Indien beschikbaar, leveren we de auto altijd af met een CARFAX rapport, waardoor de voertuighistorie inzichtelijk is. Wij houden namelijk ook van transparantie. CarSelexy zorgt ervoor dat je zonder zorgen de weg op kan!

CarSelexy label

Een landelijk dekkend dealernetwerk dat uitsluitend jong gebruikte auto's aanbiedt met lage kilometerstanden. Het gevoel van een nieuwe auto, maar dan tegen een veel scherpere prijs.

Centrale voorraad

Deze auto wordt aangeboden door CarSelexy. Indien jouw auto (nog) niet bij een dealer staat, maar wel op de website, dan kan deze binnen 3 weken geleverd worden bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Dealernetwerk

CarSelexy is groeiende en elke maand sluiten we nieuwe dealers aan die achter het concept staan. We streven naar een landelijke dekking van CarSelexy dealers zodat jij als klant een keuze hebt uit een groot aanbod van diverse merken en modellen in jouw regio. 

Financiering

Wil je een auto kopen, maar heb je niet genoeg spaargeld om een auto te financieren? Sluit dan bij ons online een autolening af. Meer informatie hierover vind je op de Findio Financieren pagina.

Jong gebruikte auto's

Een jonge occasion met nog weinig kilometers op de kilometerstand. Een auto die recentelijk nog nieuw was en waar nog weinig bestuurders in hebben gereden. De auto's aangeboden door CarSelexy zijn 0 tot 2 jaar oud.

Merkonafhankelijk

CarSelexy voorziet haar dealers van grote diversiteit aan merken, modellen, kleuren auto's. Het aanbod is merkonafhankelijk en je vindt in onze actuele voorraad altijd de meest populaire automerken uit het A, B en C-segment.

2e hands auto's

CarSelexy heeft een grote voorraad 2e hands auto's die bijna nieuw zijn. Auto's van diverse merken die een lage kilometerstand op de teller hebben.Dit is precies het concept van CarSelexy: jong gebruikte auto's met een lage kilometerstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De zekerheid van een goede, (bijna) nieuwe auto zonder de hoge kosten! Alleen maar voordelen dus!

Mis geen enkele deal meer!

Schrijf je snel in en je bent voortaan altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven en we gaan veilig om met jouw gegevens.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook of Instagram