dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden
Lees het nieuwsartikel van CarSelexy

Financieren

Wil je een auto kopen, maar heb je niet genoeg spaargeld om een auto te financieren? Sluit dan bij ons online een autolening af.

Voor een autolening die perfect past bij jouw situatie ben je bij Findio aan het juiste adres. Ook kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Bij Findio weet je waar je aan toe bent en vraag je zelf jouw autofinanciering aan in een paar eenvoudige stappen. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van ons persoonlijke advies of niet.

 Geld lenen kost geld

 

Hoe werkt geld lenen voor een auto bij Findio?

Bij Findio regel je zelf online de financiering, om geld te lenen voor een auto. Volg hiervoor deze 3 stappen:

  • Bereken je lening en je maandelijkse kosten, op basis van het benodigde bedrag.
  • Vraag je autofinanciering aan. Vervolgens ontvang je per e-mail een aanbod van ons.
  • Ga je akkoord? Je ontvangt dan het geld op je rekening. Voorwaarde daarbij is wel dat je de gevraagde documenten correct en tijdig aanlevert en dat wij je aanvraag goedkeuren.

Hierna heb je 30 dagen bedenktijd. Boetevrij aflossen is altijd mogelijk en we hanteren scherpe rentetarieven.

Tips voor een auto lening

  • Kies bij het afsluiten van je lening voor een looptijd die korter is dan de gebruiksduur van je auto. Zo voorkom je dat je nog aan het aflossen bent, wanneer je de auto niet meer in bezit hebt.
  • Bereken precies hoeveel je kwijt bent per maand. Bij Findio informeren we je daar graag goed over. Wij berekenen precies wat jouw maandelijkse kosten zijn.
  • Let op met extra aflossen. Bij sommige kredietverstrekkers moet je een boete betalen voor extra aflossingen. Bij Findio is dat niet het geval, bij een auto lening is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen.


 

 

 

Kies jouw jonggebruikte auto

Nu je weet waar je aan toe bent en hoe je jouw auto kunt financieren. 

Bekijk ons aanbod auto's eens

 

Blijf op de hoogte

* verplichte velden