dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden
Lees het nieuwsartikel van CarSelexy

Hét adres voor jouw (bijna) nieuwe auto

Een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar wel prijzig. Dit is waar CarSelexy uitkomst biedt. We hebben uitsluitend jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden in onze voorraad. Al onze auto's hebben een resterende fabrieksgarantie, wat een CarSelexy auto uiterst betrouwbaar maakt. En omdat wij auto's van alle merken leveren, is ons aanbod zeer divers en is de keuze groot! Alleen maar voordelen dus! 

 

Voordelen CarSelexy:

  • Uitsluitend jong gebruikte auto's met een lage kilometerstand
  • Groot aanbod auto's met diverse merken en modellen
  • Groot dealernetwerk, er is altijd wel een dealer dichtbij
  • Mogelijkheid tot diverse financieringsopties, zoals private lease
  • Maximale zekerheid door fabrieksgarantie
  • Een (bijna) nieuwe auto tegen een aantrekkelijke prijs

Bekijk het CarSelexy aanbod

 

 

Waarom CarSelexy?

Een nieuwe auto kopen is één van de slechtste investeringen die je kan doen. Zodra een nieuwe auto uit de showroom rijdt is deze direct al in waarde verminderd. Een nieuwe auto kan zomaar de helft van zijn waarde verliezen in slechts een paar jaar tijd. Erg zonde dus! Maar bij de aanschaf van een nieuwe auto ben je er bijna wel altijd zeker van dat je zonder problemen enkele jaren met plezier kunt rijden. Wat zou het dan ook fijn zijn om de voordelen van een nieuwe auto te kunnen combineren met een gunstige prijs. Dit is precies waar CarSelexy voor staat: jong gebruikte auto's met een lage kilometerstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De zekerheid van een betrouwbare en (bijna) nieuwe auto zonder de hoge kosten! 

 

 

 

 

De zekerheid van CarSelexy

Wij houden namelijk van transparantie. CarSelexy zorgt ervoor dat je zonder zorgen de weg op kan! Al onze auto's worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie (of, als dit langer is, met 12 maanden CarSelexy Excellent Garantie), dus je hebt maximale zekerheid. Indien beschikbaar, leveren we de auto af met een CARFAX rapport, waardoor de voertuighistorie inzichtelijk is. 

  • Maximale zekerheid door resterende fabrieksgarantie

  • CARFAX onderhoudsrapport (indien aanwezig)

  • 12 Maanden CarSelexy Excellent Garantie

 

Bekijk ons aanbod

 

CarSelexy - Écht zo goed als nieuw!

 

Blijf op de hoogte

* verplichte velden