dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden

Veelgestelde vragen

Het kopen van een (bijna) nieuwe auto kan een ingrijpende beslissing zijn. We begrepen dat je vragen kan hebben, daarom vind je hier onze veelgestelde vragen om je op weg te helpen.

Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met je CarSelexy-dealer. Zij helpen je graag op weg. 

 

Wat is Cube?

Cube is een slimme laadoplossing van Nederlandse bodem. De compacte slimme lader is voorzien van load balancing en kan bij iedereen thuis geïnstalleerd worden. Zo kun je gemakkelijk jouw elektrische of plug-in hybride CarSelexy auto thuis laden. Een Cube is gemakkelijk aan te schaffen bij de aankoop van je nieuwe auto bij jouw CarSelexy dealer. Je hoeft zelf verder niets te regelen.

Krijg ik ook een laadpas bij mijn Cube?

Ja, alle Cubes worden geleverd met een persoonlijke CarSelexy laadpas die gebruikt kan worden door heel Europa. De Cube Smart is uitgerust met een RFID-lezer zodat ook zakelijke laadpassen gebruikt kunnen worden. 

Kan Cube ook bij mij thuis geïnstalleerd worden?

Iedere woonsituatie is uniek, maar de professionele installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.

Wat is CarSelexy?

CarSelexy is het adres voor jouw (bijna) nieuwe auto, want CarSelexy auto’s zijn écht zo goed als nieuw. Wij leveren uitsluitend auto’s van maximaal 3 jaar oud met weinig kilometers op de teller. Onze auto’s worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie of, als dit langer is, 12 maanden CarSelexy Excellent Garantie.

Hoe verschilt CarSelexy van andere occasiondealers?

Bij CarSelexy vind je uitsluitend jong-gebruikte auto’s met een lage kilometerstand met vaak nog resterende fabrieksgarantie van minimaal 12 maanden. CarSelexy heeft al meer dan 25 dealers aangesloten voor een landelijk netwerk, zo is er altijd wel een CarSelexy dealer bij jou in de buurt. Tot slot zijn we merkonafhankelijk, wat betekent dat we alle merken in ons aanbod hebben. Van Toyota tot Polestar. Daarnaast hebben we auto’s in alle segmenten, van stadsauto tot ruime SUV. Zo heeft CarSelexy voor iedereen een passende auto in de (online) showroom staan.

Wat is CarSelexy zekerheid?

Al onze auto’s worden geleverd met resterende fabrieksgarantie of, wanneer dit langer is, met 12 maanden CarSelexy Excellent Garantie. Dit geeft maximale zekerheid op een goede aankoop. Indien beschikbaar leveren wij de auto af met een CARFAX rapport, hiermee is de volledige voertuighistorie inzichtelijk gemaakt. Bij CarSelexy houden we van transparantie zodat jij zonder zorgen de weg op kan.

Ik kan zien dat CarSelexy auto’s uit het buitenland komen, hoe zit dat?

Het klopt dat al onze auto’s uit het buitenland komen. Dat is geen geheim. Sterker nog, wij zijn er trots op dat we in de afgelopen 15 jaar een internationaal netwerk hebben opgebouwd van uitsluitend de beste leveranciers. Al onze auto’s worden grondig geïnspecteerd voordat ze in onze (online) showroom komen te staan, en in combinatie met ons zeer uitgebreide CarSelexy Excellent Garantie ben je verzekerd van een goede auto.

Welke financieringsmogelijkheden hanteren jullie?

Wil je een auto kopen, maar wil je deze niet met je spaargeld betalen? Dan kun je een financiering overwegen via onze partner Findio voor Auto. Ga je liever voor private lease, dan helpt onze partner Hiltermann Lease je graag verder. Voor beide mogelijkheden kun je terecht bij de CarSelexy dealer bij jou in de buurt.

Is de CarSelexy Autoverzekering een goede keuze?

De CarSelexy Autoverzekering wordt uitgevoerd door Bovemij, een groot en gerenommeerd verzekeringsbedrijf dat in 1963 is opgericht door BOVAG. Je kunt er dus vanop aan dat de CarSelexy Autoverzekering voor jouw auto wordt uitgevoerd door een zeer betrouwbare partij, met ruime dekking en uitstekende voorwaarden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op bij jouw CarSelexy dealer.

Hoe kan ik schade melden voor de CarSelexy Autoverzekering?

Bij de CarSelexy Autoverzekering heb je één aanspreekpunt en een 24-uurs schadehulplijn. Schade is 24/7 te melden via ons alarmnummer: 024 - 366 56 57. De schade is ook gemakkelijk online te regelen via: Mijn Verzekeringsportaal.

Ik lees iets over CarSelexy Excellent Garantie en resterende fabrieksgarantie. De garantie is toch wettelijk 1 jaar na aankoop?

De laatste tijd is er veel te doen om garantie bij occasions. Bij CarSelexy houden we van transparantie, duidelijkheid en geen gedoe. Bij CarSelexy krijg je altijd minimaal 12 maanden garantie. Ook als de resterende fabrieksgarantie korter is, dan heb je via onze CarSelexy Excellent Garantie sowieso 12 maanden dekking. Net wat langer is. Dat is de zekerheid die wij bieden.

Welke dekking biedt CarSelexy Excellent Garantie?

Met CarSelexy Excellent Garantie willen wij maximale zekerheid bieden aan onze klanten. Jouw (bijna) nieuwe auto moet ten slotte goed en betrouwbaar zijn. CarSelexy Excellent Garantie geeft je garantie op bijna alle mechanische en elektronische gebreken en staan helder beschreven in onze garantievoorwaarden.

Hoe kan ik schade claimen die binnen de garantie valt op een CarSelexy auto?

Neem bij vragen altijd even contact op met jouw CarSelexy dealer. Claims zijn eenvoudig online te melden via www.autotrust.nl/claims. Wij vragen je zo snel mogelijk de claim te melden zodra je een (beginnend) defect opmerkt.

Hoe weet ik of ik bij een CarSelexy dealer ben?

Een CarSelexy dealer is altijd herkenbaar aan de CarSelexy uitstraling. Momenteel hebben we meer dan 25 CarSelexy dealers door heel Nederland. Kijk voor een compleet overzicht van alle dealers op onze kaart.

Blijf op de hoogte

* verplichte velden