dots Created with Sketch.

Hou je auto écht zo goed als nieuw met deze onderhoud tips

13-11-2023

Een CarSelexy auto is niet alleen een vervoermiddel, maar ook een kostbaar bezit. Het is daarom belangrijk om goed voor een auto te zorgen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Regelmatig onderhoud is hierbij essentieel. In dit artikel delen we de beste manieren om je auto te onderhouden voor een langere levensduur.

Is een elektrische auto leasen voordeliger?

25-09-2023

Private lease biedt een aantrekkelijke mogelijkheid om in een nieuwe auto te rijden zonder je zorgen te maken over de initiële aanschafkosten en de bijkomende zorgen zoals verzekeringen en onderhoud. Wanneer je voor de keuze staat tussen een leaseauto met een traditionele benzinemotor of een elektrische variant, kunnen elektrische voertuigen (EV's) veel voordeliger zijn dan je op het eerste gezicht zou denken.

Zorgeloos leasen

29-08-2023

Ben jij op zoek naar een manier om zorgeloos en voordelig auto te rijden? Dan kun je naast zelf een auto aanschaffen ook nadenken over private lease. Bij de actuele voorraad zie je bij de auto’s daarom niet alleen het aankoopbedrag, maar ook het maandbedrag voor private lease. Bij CarSelexy lease je gemakkelijk jouw ideale auto kunt tegen een vast bedrag per maand, zonder vervelende verrassingen gedurende de looptijd. Wij werken voor private lease samen met het gerenommeerde Hiltermann Lease. In dit artikel zetten we de voordelen van private lease op een rijtje.

Op vakantie met een elektrische auto, hoe werkt dat?

06-07-2023

Ben jij van plan om met een elektrische auto op vakantie te gaan en wil je weten waar de laadpunten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, België, Frankrijk, Spanje en Portugal zich bevinden? En hoe zit het met de actieradius van elektrische auto’s wanneer er een aanhanger of caravan achter de auto hangt? In dit artikel voorzien wij je van alle informatie die nodig is om gerust op vakantie te gaan.

Auto’s en mobiliteit in beweging

31-05-2023

De wereld van de auto's en mobiliteit staat nooit stil en er komen voortdurend nieuwe technologische ontwikkelingen op de markt. Van elektrische auto's tot autonome voertuigen, de toekomst van autorijden ziet er spannend en innovatief uit en CarSelexy brengt je graag op de hoogte hiervan! In dit artikel zullen we een aantal van de meest opvallende ontwikkelingen bespreken.

Vijf tips om jouw auto spic en span te houden

20-04-2023

Volgens de kalender zitten we midden in de lente, al is dat aan de temperatuur en het aantal zonuren nog niet helemaal te merken. Tóch weet iedere Nederlander dat niets zo veranderlijk is als het weer in ons kleine kikkerlandje. Vroeg of laat schijnt de zon, dat staat vast. En, dan is het natuurlijk extra fijn om jouw auto weer van velg tot logo te laten glanzen. Daarom hebben we vijf tips opgesomd waarmee je de zomer in een heerlijk frisse auto tegemoet rijdt. Uiteraard zonder de lak te beschadigen!

Blijf op de hoogte

* verplichte velden