dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden
Lees het nieuwsartikel van CarSelexy

Zorgeloos leasen

29-08-2023

Ben jij op zoek naar een manier om zorgeloos en voordelig auto te rijden? Dan kun je naast zelf een auto aanschaffen ook nadenken over private lease. Bij de actuele voorraad zie je bij de auto’s daarom niet alleen het aankoopbedrag, maar ook het maandbedrag voor private lease. Bij CarSelexy lease je gemakkelijk jouw ideale auto kunt tegen een vast bedrag per maand, zonder vervelende verrassingen gedurende de looptijd. Wij werken voor private lease samen met het gerenommeerde Hiltermann Lease. In dit artikel zetten we de voordelen van private lease op een rijtje.

De ideale oplossing voor jouw nieuwe auto

Maar eerst, wat is private lease precies? Bij een private leaseovereenkomst geniet je van het rijden in een auto zonder dat je de eigenaar bent. Het is als het ware een langdurige autohuur, waarbij je aan het einde van de looptijd de auto desgewenst kunt inwisselen voor een ander, nieuwer model. CarSelexy biedt de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te leasen.

De voordelen van private lease bij CarSelexy

  • Zorgeloos autorijden: CarSelexy neemt met een vast bedrag per maand alle zorgen over onverwachte kosten weg. Motorrijtuigenbelasting, verzekering, pechhulp en onderhoudskosten zijn allemaal inbegrepen in het maandbedrag. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over onverwachte kosten.
  • Mogelijkheid tot inruilen: CarSelexy biedt jou de mogelijkheid om jouw oude auto in te ruilen, zodat je zonder gedoe kunt overstappen naar een nieuwe leaseauto.
  • Gegarandeerde zekerheid: Hiltermann Lease is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk garandeert dat je bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen. In het Keurmerk Private Lease staan 5 zekerheden centraal:
      1. Eerlijke voorwaarden
      2. Compleet product
      3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
      4. 14 dagen bedenktijd
      5. Zekerheid bij klachten 
      

Ontdek jouw ideale leaseauto!

Met een gebruiksvriendelijke website en deskundig advies van alle aangesloten dealers, staat CarSelexy klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het private leaseproces. Of je nu vragen hebt over de voorwaarden, wilt weten welke auto het beste bij je past of hulp nodig hebt bij het afsluiten van een leaseovereenkomst, het team van CarSelexy staat voor je klaar.


Sta je te popelen om plaats te nemen achter het stuur van de auto die je écht graag wilt? Aarzel dan niet langer en vind nu jouw ideale leaseauto bij de actuele voorraad

Blijf op de hoogte

* verplichte velden