dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden
Lees het nieuwsartikel van CarSelexy

Cube Laadoplossingen

09-12-2022

Bij CarSelexy bieden wij plug-in hybride en elektrische voertuigen aan; jong gebruikt en met lage kilometerstanden. Deze voertuigen wil je het liefste overal op kunnen opladen, ook thuis. Hoe geweldig zou het zijn om bij het aanschaffen van jouw elektrische CarSelexy auto dat je direct geholpen kan worden aan een slimme laadoplossing?

Hier biedt Cube de uitkomst en door een nauwe samenwerking tussen CarSelexy en Cube regel jij binnen no-time jouw laadoplossing!

 

 

 

Laadtechnologie van Nederlandse bodem

Laadoplossingen zijn vaak ingewikkeld terwijl ze makkelijk moeten zijn. De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat ieder huis voorzien kan worden van een slimme laadoplossing. Zonder gedoe thuis je elektrische auto opladen: het is mogelijk met de razendsnelle en geavanceerde laadstations van Cube.

 

Simpel als 1-2-3

Na je werk nog even op zoek naar een vrij laadpunt? Niets daarvan, met jouw Cube laad je comfortabel voor eigen deur. Bovendien is het laden met een Cube pas écht makkelijk. Sluit je auto aan en vrijwel alles gaat vanzelf. Ook als je zakelijk rijdt worden kosten die je privé maakt automatisch verrekend.

  • Snelladen (max. 22 kWh)
  • Werkt ook met zakelijke laadpassen
  • Automatische stroomverdeling (load balancing)
  • Voor écht alle elektrische auto’s
  • Inclusief CarSelexy / Cube persoonlijke laadpas (voor héél Europa)

 

 

Iedere kleur die jij maar wilt 

De laadoplossingen van Cube zijn vooral makkelijk in gebruik, maar als het gaat om de kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een Cube kan in alle RAL-kleuren geleverd worden.

 

 

Perfect in balans

De Cube Smart beschikt over load balancing. Deze techniek zorgt ervoor dat de beschikbare krachtstroom optimaal verdeeld wordt tussen huis en laadpunt. In tegenstelling tot andere laadoplossingen is load balancing in iedere Cube aanwezig en niet cloud-afhankelijk. De Cubes kunnen bij iedereen thuis geïnstalleerd worden. Iedere woonsituatie is uniek, maar de professionele installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.

Bij het aanschaffen van een Cube laadoplossing bij jouw CarSelexy auto hoef je zelf niks te regelen. Zelfs de uitbreiding van een meterkast kan door Cube verzorgd worden. Je regelt een Cube gemakkelijk via jouw CarSelexy-dealer bij of na de aankoop van jouw nieuwe CarSelexy auto!

 

 

 

Meer informatie? 

Wil je meer informatie willen over Cube laadoplossingen via CarSelexy? Neem dan contact op met jouw CarSelexy-dealer voor een offerte of de mogelijkheden of neem een kijkje op de website van Cube Charging.

 

 

Blijf op de hoogte

* verplichte velden