dots Created with Sketch.

Dealers & openingstijden
Lees het nieuwsartikel van CarSelexy

CarSelexy en Cube Charging slaan de handen ineen!

31-01-2023

Er komen steeds meer elektrische modellen beschikbaar. Er zijn er tegenwoordig al aardig wat in het huidige autolandschap zoals Tesla, Polestar, VW Golf-e maar ook de Fiat 500e. Ook bij CarSelexy zijn er steeds meer (bijna) nieuwe elektrische auto’s. Hoe fijn zou het zijn als je jouw elektrische CarSelexy auto zorgeloos thuis kan laden?

 

Bij CarSelexy willen wij je graag een totaaloplossing bieden voor het kopen van een nieuwe auto. Zo kun je al gemakkelijk je autoverzekering regelen bij je CarSelexy-auto en is de garantie strak geregeld via onze uitgebreide dekking. Het was dan niet meer dan logisch dat we ook een goede en betrouwbare laadoplossing zouden regelen. Deze hebben wij gevonden in Cube Charging. Een laadoplossing van Nederlandse bodem!

 

Vanaf nu kun je via jouw CarSelexy-dealer direct jouw laadoplossing thuis regelen voor je nieuwe elektrische CarSelexy auto. Of het nu gaat om een plug-in hybride of een volledig elektrische auto; de Cube werkt voor écht alle elektrische auto’s!

 

De laadoplossing voor jouw (bijna) nieuwe auto

De Cube sluit perfect aan bij CarSelexy. Zo komen de installateurs de Cube bij je thuis installeren en leren je alles over het gebruik ervan zodat jij jouw elektrische CarSelexy auto zorgeloos thuis kan laden. Met de CarSelexy/Cube laadpas laad je bij meer dan 150.000 laadpunten door heel Europa zodat je nooit zonder energie zit.

 

De Cube is verkrijgbaar in een Basic en Smart variant. Zo heb je met de Smart variant load balancing en zal de Cube thuis slim laden; beschikbare stroom wordt optimaal verdeeld tussen al jouw apparaten thuis zodat nooit de stoppen doorslaan. Zo verlaagt de Cube de laadsnelheid wanneer je tegelijk je wasmachine gebruikt bijvoorbeeld. Wel zo slim! De Cube is beschikbaar in écht alle RAL-kleuren. Welke kleur kies jij? 

De Cube is eenvoudig aan te vragen via jouw CarSelexy-dealer. Vraag ernaar voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

* verplichte velden